друкувати


Ринок землі: нова земельна агенція Volodar пропонує вигідні пропозиції для інвесторів

15 липня 2021, 14:03

В Україні починає роботу нова земельна агенція Volodar (Володар) з широкою мережею регіональних агентів. Її засновниками стали Володимир Нагорний, який більше 20 років працює в сфері земельних відносин, і інвестиційний фонд Fortior Capital, в який входять Latifundist Media і фонд аграрних агтек проектів AgTech Farm.

Завдяки новому сервісу землевласники, пайовики, представники агрокомпаній та інвестори зможуть знайти найвигідніші умови співпраці в умовах відкритого ринку землі. 

Крім пошуку, Volodar пропонує легке управління всіма земельными активами через смартфон. 

«Після запуску вільного ринку землі земельний актив — одна з найбільш вигідних інвестицій. Тому ми запускаємо Volodar, який стане зручною земельною агенцією для кожного. Так, інвестори не просто стануть власниками перевіреної сільськогосподарської землі, а й можуть не турбуватися про всі формальності, отримуючи кращий варіант здачі в оренду для отримання максимального доходу. Аграріям ми допоможемо залучати інвесторів для розширення земельного банку, структурувати відносини з власниками землі, а пайовикам ми допоможемо отримати актуальну оцінку їх земель та подбаємо про захист їх прав при угодах», — зазначив співзасновник земельного агентства Volodar Володимир Нагорний.

У Volodar зазначають, що управління зембанком стане доступним для кожного українця. Серед переваг інвестувати в українську землю можна виділити: 

Детальніше про можливості Volodar для інвесторів, аграріїв і власників землі можна подивитися на сайті.