друкувати


Українська торговельна місія відвідає Грузію у липні

1 липня 2021, 16:00

З 20 до 24 липня 2021 року відбудеться діловий візит українських представників бізнесу до Тбілісі, Батумі та Поті. Делегацію очолює заступник міністра економіки, торговий представник України Тарас Качка. 

Організатори візиту: Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA).

В межах візиту запланована низка зустрічей з представниками бізнесу та бізнес-асоціацій Грузії, Міністерства економіки та сталого розвитку Грузії, Національного агентства зі стандартизації та метрології Грузії, керівництвом морського порту Поті. Попередня Програма візиту додається нижче. У відповідності до окремих запитів можуть бути організовані індивідуальні зустрічі.

Чому Грузія?

Подія відбувається за підтримки:  Мінекономіки України, МЗС України, Посольства України в Грузії, Офісу з розвитку підприємництва та експорту та Центру міжнародних ділових комунікацій.

Партнери візиту: ТПП Грузії та ТПП Аджарії.

Профіль учасників: експортери та імпортери товарів та послуг, логістичні та туристичні компанії, які зацікавлені в розширенні присутності в Грузії, вирішенні питань сертифікації товару, налагодження логістики до країн Азії та Близького Сходу.

З метою організації ділових зустрічей в межах візиту просимо заповнити анкету учасника візиту.

Організатори події забезпечують:

Деталі щодо події дивіться на сайті UBTA. Кількість місць обмежена. 

Нагадаємо, Українська асоціація бізнесу та торгівлі успішно завершила торговельну місію до ПАР.