друкувати


Horsch інвестував 5 млн євро у офіційне представництво в Україні, — Роман Лещенко

29 червня 2021, 11:00

Німецька компанія Horsch відкрила офіційне представництво в Україні. Про це на сторінці у Facebook повідомив міністр аграрної політики Роман Лещенко.

«Україна для HORSCH — ринок №1 з експорту зернових і просапних сівалок. І тепер німецький виробник преміумсегменту сільськогосподарської техніки проінвестував 5 млн євро в офіційне представництво в Україні. Передусім це збільшення робочих місць, навчання фермерів, інвестиції в технології, локалізація виробництва, логістичні рішення та підвищення якості наданих послуг», — повідомив міністр.

Він додав, що світова прем’єра новітньої техніки Horsch також відбулася в Україні. Власники презентували своєю останню розробку — повністю роботизовану сівалку з дистанційним контролем, без оператора і навіть кабіни.

Такий рівень довіри і візія власників компанії щодо нашої країни, без сумніву надихає! Ми отримуємо передові технології, обмін досвідом і партнерство з лідерами галузі! І це якнайкраще говорить про перспективи України очима наших міжнародних партнерів. Для мене як міністра разом із покращенням інвестиційного клімату нагальним є питання підвищення конкурентоспроможності вітчизняного виробника на світовому ринку. Український агросектор здатен на великі успіхи за належної підтримки! Задача нашого Міністерства — зробити усе, аби галузь, яка насправді годує країну, отримувала щонайменше 1% ВВП державної підтримки», — додав Роман Лещенко.

Нагадаємо, на Львівщині відкрили завод високопротеїнових кормових добавок вартістю $20 млн.