друкувати


Аграрії просять Зеленського присвоїти посмертно звання Героя України Анатолію Кобзаренку

1 червня 2021, 11:00

Міністра аграрної політики Романа Лещенка просять посприяти присвоєнню звання Героя України Анатолію Кобзаренку та звернутися з таким проханням до президента України Володимира Зеленського. Про це йдеться у документі, який є у розпорядженні AgroPolit.com.

Автором звернення є народний депутат Максим Гузенко.

«За багато років відданої роботи Анатолій Кобзаренко зробив грандіозний внесок у розвиток виробництва спецтехніки та обладнання в Україні, економіку Сумщини та України в цілому, а також доклав багато зусиль для популяризації вітчизняної продукції як серед українських, так і закордонних аграріїв», — йдеться у зверненні. 

Підписати петицію щодо присвоєння посмертно звання Героя України Анатолію Кобзаренку.

Нагадаємо, 20 травня не стало Анатолія Кобзаренка, засновника і директора одного із найбільш відомих вітчизняних виробників техніки та обладнання — «Завод Кобзаренка». 

Засновник та директор «Заводу Кобзаренка» народився 9 червня 1965 р. в с. Лучка Липоводолинського району Сумської обл., громадянин України, протягом останніх п’яти років проживав на території України. Має вищу освіту. Проживав в с. Лучка Липоводолинського р-ну Сумської обл.

Повідомлялося, на сайті petition.president.gov.ua створено петицію про присвоєння посмертно директору та засновнику «Заводу Кобзаренка» Анатолію Кобзаренку звання Героя України за внесок у розвиток АПК.