друкувати


Держгеокадастр оновив офіційний сайт

19 травня 2021, 17:00

Для забезпечення прозорості та відкритості процесів роботи Держгеокадастру, налагодження діалогу між службою та громадськістю, забезпечення вільного доступу до інформації шляхом застосування сучасних технологій, було прийнято рішення щодо введення в дію нової структури Держгеокадастру та проведено роботу над модернізацією офіційного вебсайту. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зазначається, що у такий спосіб задля ефективного просування інформації про діяльність провідного у межах земельної реформи відомства, розширення цільової аудиторії, забезпечення ефективної роботи усіх інструментів транспарентності та підзвітності урядування, оновлення сайту передбачило виконання таких пунктів:

Усі ці аспекти мають стати вагомим кроком для реалізації основних принципів Ініціативи «Партнерства «Відкритого Уряду»: прозорості, своєчасності та доступності для громадськості інформації, яка відповідає основним стандартам відкритих даних; безпосередньому залученню громадян до обговорень; запровадженню нових технологій в просуванні інновацій та розширенню можливостей використання технологій громадянами.

Наразі вебсайт працює в тестовому режимі. Тож свої зауваження або пропозиції стосовно його роботи ви можете надсилати на електронну адресу support@land.gov.ua.

Нагадаємо, Держгеокадастр відтепер лише сервісна органзація, максимально дерегулювана, з ліквідовинами корупційнійними поноваженнями в управлінні земельними ресурсами.