друкувати


Ліцензування пального – ця проблема знову вистрілить

18 травня 2021, 06:30

Свого часу пропонувалося п'ять варіантів, як виправити ситуацію з ліцензуванням пального. Однак, ця проблема залишається невирішеною. Про це в інтерв'ю AgroPolit.com розповів народний депутат України, член депутатської групи «Партія «За майбутнє», секретар Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Іван Чайківський.

За його словами, на одному із засідань аграрного комітету був присутній перший заступник голови податкової служби, який розбирався з проблематикою питання разом з аграрними депутатами.

Я так розумію, що вони неформально дали можливість аграріям посіяти – не штрафували за порушення з ліцензуванням. Адже хліб треба сіяти. Посіяли. Легше стало – і більшість аграріїв нічого не роблять, тому ця проблема знову вистрілить. Як уникнути цього? Слід чесно пройти процедуру ліцензування з дотриманням всіх вимог, впорядкувати всю потрібну документацію», – заявив Чайківський.

 

Детальніше про ці та інші питання в сфері АПк читайте в матеріалі: Іван Чайківський: Щоб в Україні не було аграрних «пожеж», уряду слід прописати аграрну політику на 15- 20 років вперед