друкувати


Уряд планує відставку міністра економіки Ігоря Петрашка

15 травня 2021, 07:00

У понеділок, 17 травня, планується відставка міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка. Так прокоментував AgroPolit.com один зі співрозмовників у Офісі Президента.

Він зазначив, що нових кандидатів на МЕРТ утверджуватиме Офіс президента. У понеділок фракція «Слуг народу» розгляне це питання перед сесійним тижнем.

Народний депутат Олександр Дубінський у телеграм-каналі зазначив, що у відставку відправляють також міністра інфраструктури України Владислава Криклія.

«Міністри Криклій та Петрашко йдуть з Кабміну «за власним бажанням». У понеділок Слуги Аферистів і Шахраїв розглядатимуться кандидати на їх посади. Оцінка здібностей кандидатів буде проводиться Офісом Президента в btc», – написав він.

Прокоментував зміни в уряді народний депутат Олексій Гончаренко.

Міністр економіки Петрашко на вимогу Офісу Президента (?!) Написав заяву про відставку. Ми таки живемо не в парламентсько-президентської, а офісопрезідентской республіці!» – зазначив Гончаренко у телеграм-каналі

Нагадаємо, що Ігоря Петрашка призначили міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 17 березня 2020 року. До цього він був заступником генерального директора агрохолдингу Ukrlandfarming.