друкувати


Верховна Рада ініціює зміни до вимог маркування пестицидів і агрохімікатів

20 квітня 2021, 11:00

У Верховній Раді зареєстрували проект постанови про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про пестициди і агрохімікати» щодо вдосконалення вимог до маркування пестицидів і агрохімікатів. Про це йдеться на офіційному сайті ВРУ, повідомляє AgroPolit.com.

Згідно із текстом документу, Верховна Рада України постановляє:

Прийняти за основу проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про пестициди і агрохімікати» щодо вдосконалення вимог до маркування пестицидів і агрохімікатів» (№ 5237).

Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням пропозицій і поправок суб’єктів права законодавчої ініціативи та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

Зазначимо, що метою законопроекту № 5237 є удосконалення правового регулювання у сфері поводження із пестицидами і агрохімікатами, враховуючи необхідність:

Нагадаємо, на засіданні аграрного комітету депутати розглянули та рекомендували до 1-го читання законопроект №4558 про поводження з агрохімікатами та пестицидами