друкувати


Голову Всеукраїнської аграрної ради (ВАР) Андрія Дикуна звинувачують у привласненні уманського пульмонологічного відділення

13 квітня 2021, 11:30

Голову Всеукраїнської аграрної ради (ВАР) Андрія Дикуна звинувачують у привласненні частини уманського туберкульозного диспансеру, а саме – мова йде про пульманологічне відділення. Про це у себе на сторінці в Instagram опублікував відеоблог депутат Антон Яценко, обраний як самовисуванець по Черкаській області.

Нардеп розповів про повернення у комунальну власність міста Умані туберкульозного диспансеру, пульманологічного відділення та прилеглих до цих закладів територій, які за допомогою махінацій були викуплені у 10-15 раз дешевше приватними власниками у попередні роки. Одним з учасників шахрайських оборудок Яценко називає голову Всеукраїнської ради (ВАР) Андрія Дикуна.

Дуже багато уманчан звертається з приводу вкрадених у громади туберкульозного диспансеру, насосної станції та пульманологічного відділення. Хочу сказати, що станом на сьогодні ми повністю зібрали необхідні документи і я впевнений, скоро вони будуть повернуті громаді. На частину об'єктів (наприклад, по вул. Потоцького, 22) вже накладено арешт», – заявив Яценко.

Антон Яценко опублікував відеозапис із заявою Андрія Дикуна, який погоджується повернути підприємство у комунальну власність.

Першим, у кого здали нерви, став відомий підприємець Андрій Євгенійович Дикун. Він вискочив на трибуну і сказав, що готовий повернути пульмонологічне відділення (відео ми викладемо) хоч завтра. Я думаю – це гарний початок, адже кожен злодій розуміє, що вкрадене майно, в решті-решт, не принесе ні доходу, ні радості», – заявив Яценко.

Нагадаємо, інвентаризація Держгеокадастру виявила розкрадання 700 тис. га держземель через безоплатну приватизацію.