друкувати


Виставку сільськогосподарських технологій Agritechnica 2021 перенесли на 2022 рік

29 березня 2021, 18:00

Міжнародна виставка сільськогосподарських технологій Agritechnica 2021 переноситься на наступний рік.  Нова дата — з 27 лютого по 5 березня 2022 року. Про це повідомив один з учасників відтермінованої події, згодом  інформація з'явилася й на офіційному сайті Agritechnica, повідомляє traktorist.ua.

«Ще на момент відсутності інформації на офіційному сайті, учасники вже отримали листи від організатора — Німецького сільськогосподарського товариства (DLG). У листі DLG зазначають, що їх пріоритетом як організатора є забезпечення безпеки експонентів та відвідувачів при плануванні заходу. DLG у тісній співпраці з консультативною радою експонентів виставки та VDMMA Landtechnik як галузевого партнера прийняли рішення перенести цьогорічну виставку Agritechnica на 27 лютого — 5 березня 2022 р.», – ідеться у повідомленні.

Зокрема організатори висловлюють переконання, що в кінці літа буде забезпечена необхідна перспектива й безпека планування, аби мати можливість експонентам брати участь у події Agritechnica 2022 разом з відвідувачами з усього світу.

Нагадаємо, що озвучено механізм придбання техніки і обладнання аграріями під час запуску вільного ринку землі.