друкувати


Feodal.Online проводить безкоштовний аудит територіальних громад

22 березня 2021, 10:30

Команда Feodal.Online проводить безкоштовний аудит земель в межах однієї колишньої сільської ради «КОАТУУ». Про це AgroPolit.com повідомив засновник та керівник сервісу Feodal.Online Андрій Дем’янович.

Команда Feodal.Online не так давно почала працювати з територіальними громадами, надаючи не тільки сервіс і аудит зембанку, а й експертні консультації стосовно стратегій отримання коштів в бюджет громади. В компанії зацікавлені у розвитку сільських територій, тому консультації стосовно земельних питань і навіть аудит в межах однієї колишньої сільської ради надають громадами безкоштовно.

«Ми хочемо аби кожна територіальна громада навела лад у земельному банку та збільшила надходження до бюджету. Тому, щоб продемонструвати можливості, які отримає громада від аудиту в системі Feodal.Громада, ми пропонуємо провести безкоштовний аудит одної колишньої сільської ради «КОАТУУ»», — розповів Андрій Дем’янович.

Експерт зазначив, що послуга включає в себе безкоштовний доступ до сервісу, де громади отримають можливість управління своїм земельним банком.

В системі є візуалізована інформація про контури земельних ділянок, відомості з реєстру Держгеокадастру, поєднана інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, враховуючи строки оренди земельних ділянок, та оцифровані межі обробітку згідно із супутниковими даними», — акцентував засновник та керівник сервісу Feodal.Online.

Отримати безкоштовний аудит і доступ до такої системи дуже просто, потрібно лише надати код КОАТУУ будь-яким зручним способом і вже через кілька днів команда надасть доступ до системи зі здійсненим аудитом.

Земельний аудит є невід'ємною складовою збільшення надходжень до бюджету територіальних громад, адже він зумовлює детінізацію земельних ділянок. Крім того, голова громади зможе контролювати зміни власників земельних ділянок, моніторити права власності та автоматично управляти земельним банком громади зі зручним та зрозумілим інтерфейсом», — підсумував спеціаліст.

Стосовно будь-яких питань щодо безкоштовного аудиту територіальних громад звертайтеся за номером телефону: +380 (98) 614 89 54.

Нагадаємо, озвучено переваги проведення земельного аудиту для територіальних громад.