друкувати


У ДПЗКУ через підозру про дачу хабаря проводять обшуки ДБР – джерело

12 березня 2021, 14:29

ДБР проводить обшуки у ДПЗКУ з приводу можливого отримання хабаря одним із начальників департаментів за призначення одного з регіональних керівників. Про це повідомило джерело AgroPolit.com у корпорації.

«ДБР проводить обшук через можливу дачу хабаря одному з начальників департаментів за призначення одного з регіональних керівників», — повідомило джерело.

AgroPolit.com надіслав два інформаційны запити у ДБР та ДПЗКУ, але відповіді поки не отримав.

Нагадаємо, що у офісі ДПЗКУ 19 лютого пройшли обшуки через договір страхування майна Державної продовольчо-зернової корпорації України із завищеним страховим тарифом. Детальніше про інцидент читайте за посиланням.

Повідомлялося, що Кабмін 11 листопада 2020 року прийняв проєкт розпорядження про тимчасове покладення виконання обов’язків голови правління акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» на екс-депутат облради від «Батьківщини» Андрія Власенка. 

Як повідомлялося раніше, ДПЗКУ стало розмінною монетою через голосування за бюджет 2021 року. В обмін голосування за бюджет-2021 «Батьківщина» отримала квоту на призначення своєї людини керівником цього відомства — ним став екс-депутат облради цієї політсили Андрія Власенка.