друкувати


В Україні обговорять виклики та можливості українського агросектору в умовах Європейського Зеленого Курсу

10 березня 2021, 10:00

Українська Асоціація Бізнесу і Торгівлі (UBTA) в партнерстві з Global 100% RE Ukraine та Міжнародним інститутом менеджменту (МІМ-Київ) запрошують вас долучитися до круглого столу в форматі онлайн на тему «Український агросектор в умовах Європейського Зеленого Курсу: виклики та можливості». Про це повідомляють організатори події.

European Green Deal або Європейський зелений курс (ЄЗК) – масштабна та багатофункціональна програма дій ЄС, направлена на боротьбу зі змінами клімату. Ініціатива передбачає низку інновацій та змін, що торкнуться всіх без винятку галузей економіки ЄС, в першу чергу, промисловості та аграрного сектору.

Враховуючи, що близько 40% українського експорту припадає саме на європейські ринки, вітчизняні підприємці зіткнуться з необхідністю адаптації до нових європейських трендів. Насамперед, це стосується агровиробників як локомотиву українського експорту в ЄС. Відтак, глибокий моніторинг та аналіз нового європейського законодавства в частині ЄЗК є критично важливими для розуміння кон’юнктури ринку та конкурентних позицій українських аграріїв на ключовому для України ринку.

Серед спікерів заходу: представники профільних міністерств України, Торговий представник України, керівники бізнес-асоціацій, громадських спілок, народні депутати України,  представники провідних агрокомпаній та ін.

Коли: 12 березня, 10.00-13.30

Формат: онлайн на платформі ZOOM

БЕЗКОШТОВНА реєстрація за посиланням.

Посилання на захід у Facebook.

Що означає Європейський зелений курс для аграрного сектору України? Це нові можливості, які просто не можна згаяти? Чи загрози, до яких потрібно активно готуватися вже зараз, як на загальнонаціональному рівні, так і на рівні конкретного підприємства? Лише від консолідованої позиції українського бізнесу, влади та громадського сектору, зокрема бізнес-асоціацій, буде залежати, чи вдасться Україні максимізувати можливості та мінімізувати ризики впровадження ЄЗК. Долучайтесь до обговорення. Голос українського бізнесу повинен бути почутий, — йдеться у повідомленні.