друкувати


«Аграрний фонд» домовляється про постачання борошна у країни Африки та Близького Сходу

5 березня 2021, 15:00

Представники АТ «Аграрний фонд» провели низку переговорів і досягли попередніх домовленостей з приводу постачання борошна вітчизняного виробництва до країн Близького Сходу та Африки. Про це повідомляє пресслужба «Аграрного фонду». 

«Акціонерне товариство «Аграрний фонд» вже вп’яте представило свою продукцію на одній з найбільших виставок харчової промисловості «Gulfood». Попри обмеження, в яких відбувалася виставка, і значно меншу кількість відвідувачів, порівняно з минулими роками, зацікавленість в товарах українського виробництва не знизилася. Про це свідчить інтерес до представників українського колективного стенду з боку офіційних осіб ОАЕ та представників торгівельних мереж, магазинів, імпортерів та дистриб’юторів харчових продуктів», – зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що колективний стенд українських виробників разом з заступником міністра закордонних справ України Дмитром Сеніком відвідала міністр проводовольчої безпеки ОАЕ Мар’ям Аль Мхейрі. Міністр підтвердила, що Україна є стратегічним та одним із ключових партнерів ОАЕ у сфері продовольства та зацікавленість у подальшому імпорті продуктів харчування з нашої країни.

Об’єднані Арабські Емірати та інші країни Близького Сходу та Африки зацікавлені в українських продуктах харчування, особливо, враховуючи їхню імпортозалежність та глобальні продовольчі проблеми. Тому провідні українські виробники мають великі шанси досягти успіху саме на цих ринках», – зазначили у фонді.

Нагадаємо, що щороку в Україні закривається кілька десятків борошномельних підприємств