друкувати


На торги виставлено земельні ділянки банку «Аркада» під Києвом

4 березня 2021, 14:00

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж земельні ділянки банку «Аркада», розташовані в селищі Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району Київської області. Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування. 

«Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж 16 березня 2021 року земельні ділянки АТ АКБ «АРКАДА», розташовані в селищі Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району Київської області. Відкриті електронні аукціони пройдуть у системі Prozorro.Продажі. Всього буде виставлено на торги окремими лотами 11 земельних ділянок загальною площею 78,5 га. Їх цільове призначення – ведення особистого селянського господарства. Площа земельних ділянок – від 5,52 до 8,89 га», – ідеться у повідомленні.

Зазначається, що виставлені на продаж земельні ділянки мають вдале розташування – поблизу столиці, на відстані 16 км на захід від Києва. Селище Михайлівка-Рубежівка межує з містами Буча та Ірпінь і характеризується активною побудовою приватних будинків та сучасних котеджних містечок. Неподалік – сосновий ліс, Генеральські озера і Бучанське водосховище.

Зручне розташування поблизу великого міста і ліній комунікацій, розвинута транспортна інфраструктура, а також можливість зміни цільового призначення ділянок робить їх привабливим об’єктом інвестування коштів з метою будівництва сучасного житла», – додали у фонді.

Виставлені на продаж лоти мають різну початкову вартість – від 5,02 млн грн до 9,04 млн грн.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону.

Повідомляється, що кожен із потенційних покупців може взяти участь в торгах, попередньо зареєструвавшись у системі ProZоrro.Продажі. Для цього потрібно вибрати лот, який сподобався, і подати свою пропозицію.

Брати участь в аукціонах можуть як юридичні, так і фізичні особи. Детальний опис лотів та умови участі в аукціоні представлені на сайті ProZоrro.Продажі за посиланням

Нагадаємо, що  на засіданні аграрного комітету Верховної Ради 5 лютого депутати схвалили законопроєкт про продаж землі через інтернет.