друкувати


ДПЗКУ розпочала підготовку матеріально-технічної бази філій до приймання зерна врожаю 2021 року

3 березня 2021, 16:00

АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» розпочинає підготовку матеріально-технічної бази філій до приймання та зберігання зерна врожаю 2021 року. Про це повідомляє пресслужба компанії. 

Повідомляється, що у ході підготовки планується виконання низки робіт для збільшення енергоефективності філій, що в подальшому дозволить знизити собівартість послуг підприємств товариства.

На філіях буде проведена перевірка виробничо-технічних потужностей, вагового господарства та лабораторного обладнання. Також для фахівців провідних професій буде проведене навчання у спеціалізованих закладах.

Державна продовольчо-зернова корпорація України» – національний оператор зернового ринку України, лідер у сфері зберігання, переробки, перевалки та експорту зернових. Найпотужніша державна вертикально–інтегрована компанія в аграрному секторі економіки України. Має найбільш розгалужену мережу філій в Україні, представлена у 23-х областях України, та володіє елеваторними потужностями в обсязі 3,75 млн. тонн», – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, що аграрії України посіяли 7,973 млн га озимих зернових культур під урожай 2021 року.