друкувати


Feodal.Online запустив проєкт «Цифрова громада»

11 лютого 2021, 14:00

Feodal.Online запустив проєкт «Цифрова громада», в рамках якого буде оцифрований земельний банк Тетіївської територіальної громади. Про це повідомив засновник та керівник сервісу Feodal.Online Андрій Дем’янович. 

«Проєкт «Цифрова громада» розпочато. Першою до диджиталізації долучиться Тетіївська територіальна громада. На її прикладі ми покажемо, як громади можуть управляти своїм земельним банком, вести облік і отримувати надходження у бюджет громади завдяки цифровим технологіям», — прокоментував Андрій Дем’янович. 

Він додав, що у проєкті буде освітлено кожний крок до оцифрування земельного банку Тетіївської територіальної громади та кейси процесів, які зумовлять наповнення бюджету, а саме:

Голова Тетіївської територіальної громади Богдан Балагура, своєю чергою, додав, що земельний аудит буде корисним як для органу самоврядування, так і для аграріїв.

Вважаю, що аудит буде дуже корисним як для громади, так і для підприємств та фермерів, які функціонують на її території. Команда Feodal.Online допоможе нам вивчити стан зембанку і зрозуміти, в якому напрямку варто рухатись, аби збільшити надходження до бюджету. Чекаємо на плідну співпрацю та позитивні результати», — підсумував Богдан Балагура. 

Нагадаємо, ОТГ можуть зробити безкоштовний аудит й оцифровку одного старостинського округу.