друкувати


Названо нардепів аграрного комітету, які не голосували за законопроект про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин

3 лютого 2021, 06:40

Із 30 членів аграрного комітету за закон № 678-ІХ про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин не голосували або виступили проти 6 представників. Про це йдеться у матеріалі AgroPolit.com.

«Закон 678-ІХ передбачає продовження на один рік (до 17 травня 2021 року) чинних повноважень регіональних служб, які здійснюють державний ветеринарно-санітарний контроль і нагляд на кордоні. Це пропонують зробити, щоб уникнути зупинення здійснення контролю і нагляду при здійснені експортно-імпортних операцій, яке може мати місце внаслідок накладених в умовах карантину обмежень на проведення конкурсів на призначення державних службовців», – цдеться у матеріалі.

Результати голосування: за: 213, проти: 0, утрималися: 5, не голосували: 10, відсутні: 20.

Зокрема, за проєкт не голосували або виступили проти 6 представників:

Микола Сольський («Слуга Народу») – відсутній,
Павло Халімон («Слуга Народу») – відсутній,
Вадим Столар (ОПЗЖ) – відсутній,
Федір Христенко (ОПЗЖ) – відсутній,
Петро Юрчишин («За майбутнє») – не голосував
Сергій Лабазюк (позафракційний) – відсутній.

Детальніше читайте за посиланням.

Нагадаємо, названо найбільших фальсифікаторів масла за перевірками у Києві. Експорт жирів і олій тваринногота рослинного походження до ЄС зріс на 23,7%.