друкувати


Українських фермерів навчатимуть впроваджувати інновації

1 лютого 2021, 09:28

Ukrainian Food Valley за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку АГРО оголошують про набір учасників на спеціалізоване безкоштовне навчання за програмою «Зимова школа GESI». Про це пише пресслужба компанії Ukrainian Food Valley.

Як зазначили організатори, мета програми:

Навчальний курс розроблений експертами Ukrainian Food Valley для:

Також навчання можуть пройти інші представники мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП), що працюють у: плодоовочівництві, м’ясо-молочному бізнесі, птахівництві, аквакультурі, кондитерському та крафтовому виробництві, а також є експертами: аграрної, харчової та супутніх сфер.

Основні курси «Зимової школи GESI»:

Навчальні модулі триватимуть онлайн за допомогою платформи Zoom із лютого до квітня 2021 року. Всього буде 12 навчальних днів, що займатимуть по 5 годин на день (всього 60 годин). 

Випускники програми отримають сертифікати від Ukrainian Food Valley, а найкращі учасники матимуть змогу продовжити навчання на наступних безкоштовних програмах від USAID АГРО та Ukrainian Food Valley.

Для реєстрації потрібно:

Нагадаємо, що в Кабінеті Міністрів представили шість ключових пріоритетів, що дозволять досягнути стратегічних цілей та підвищити привабливість аграрного сектору.