друкувати


Миколу Сольського рекомендували усунути з посади голови аграрного комітету Верховної Ради

27 січня 2021, 17:25

Миколу Сольського рекомендували усунути з посади голови аграрного комітету Верховної Ради.  Як повідомило власне джерело AgroPolit.com в Раді, на засіданні аграрного комету було зареєстровано 25 депутатів. Перед закінченням засідання прозвучала пропозиція, винести на порядок денний висловлення недовіри голові комітету Миколі Сольскому. 

«За те, щоб внести це питання до порядку денного проголосувало 13 депутатів. Вони ж і підтримали у подальшому це питання і проголосували "ЗА". Більшістю голосів комітету це рішення вважається прийнятим і тепер воно має бути відправлене до зали Верховної Ради для голосування. Коли це питання буде поставлено на голосування наразі невідомо. На даний момент голова аграрного комітету продовжує виконувати свої обов'язки до того моменту, поки парламент його не звільнив», — повідомляє власне джерело AgroPolit.com.

Варто додати, що в телеграм-каналі, відомому як «Темний рицар», заявивли про причетність до спроби усунення Сольського так званої «групи Павлюка», яка відпрацьовує замовлення однієї з груп впливу в Офісі Президента на зміщення глави аграрного комітету.

«Павлюки» зібрали 16 підписів про недовіру голові комітету, якого ОП хоче розміняти на людину Юлії Тимошенко Вадима Івченко, в обмін на важливі голосування Батьківщини. Саме тому глава фракції СН Арахамія сьогодні відправив у чат фракції повідомлення про виключення з фракції СН тих, не голосував за президентський закон про референдум», — повідомляє Темний рицар.

За словами джерела, Арахамія до цього моменту чітко знав, що Сольський голосувати не буде, тому що його товаришеві Андрію Вавришу вручено чергову підозру від ДБР.