друкувати


Найвіповідальнішим вінницьким депутатом за 2020 рік став аграрій – дослідження

21 січня 2021, 12:00

У рейтингу активності вінницьких депутатів назвали аграрного депутата, члена Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Миколу Кучера. Про це повідомляє «Слово і Діло».  

Згідно оновлених даних, шостий рік поспіль найвідповідальнішим народним депутатом Вінниччини є Микола Кучер

Самовисуванець, якого вінничани – мешканці міста Ладижин, громад Бершадського, Гайсинського, Теплицького, Тростянецького районів – вже двічі обирали представником своїх інтересів у Верховній Раді України, впевнено очолює рейтинг найвідповідальніших народних депутатів від Вінниччини.

Повідомляється, що у Кучера Миколи Івановича, уродженця села Гордіївка Тростянецького району, найбільше – 23 – виконаних обіцянок в якості народного обранця.

Це – проекти будівництва доріг, серед яких об’їзна навколо Гайсин, ремонт «Гордіївського шляху» (і він же «Бершадський шлях» наразі на завершальній стадії ремонту), дороги в селі Баланівка Бершадського району (наразі також завершується ремонт дороги через Ободівку); проекти капітального ремонту шкіл та районних лікарень, в тому числі і Бершадської окружної лікарні, освітніх та інклюзивних закладів округу – утеплення та модернізація систем опалення, заміна вікон та покрівель, осучаснення освітнього процесу; постійно вирішуються нагальні питання військовослужбовців – забезпечення житлом, працевлаштування, матеріально-технічне забезпечення, лікування тощо.

Ведеться активна робота й у стінах парламенту – завершення реформи децентралізації та наповнення місцевих бюджетів, детінізація земельних відносин та прозора сплата податків, підтримка фермерства, вирішення питання виділення субвенції з держбюджету згідно наявних у громад проектів тощо», – зазнаається у дослідженні..

За інформацією, народний депутат Микола Кучер входить до ТОП-5 найвідповідальніших депутатів всієї України. За 6 років роботи в парламенті та на своєму окрузі він не провалив жодної обіцянки.

Нагадаємо, що раніше Микола Кучер заявив, що нинішня ситуація в Україні і відсутність чіткої політики уряду з забезпечення продовольчої безпеки викликає побоювання в повторенні кризи 2003/04 МР. Тоді через посуху урожай впав до критичних 20,6 млн тонн.