друкувати


Керівників агропідприємств навчать як знайти нові канали збуту

19 січня 2021, 17:00

Щоб допомогти підприємствам знайти правильні рішення й підвищити ефективність їх роботи, Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA) у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC), ДУ «Офіс з просування експорту в Україні» за фінансування Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запускають навчальний проєкт «Практичні інтенсиви Grow up: Agro». Про це повідомляє пресслужба UBTA.

«Розвиток бізнесу в контексті пошук нових каналів збуту – один із головних викликів, які стоять перед малим бізнесом в Україні. Кому я можу продавати свій товар, через які канали, чи потрібно його адаптувати під вимоги конкретного замовника, чи реально мені вийти в роздрібні мережі? Ці питання виникають майже у кожного власника/власниці невеликого бізнесу»,  – зазначили в UBTA.

Grow up: Agro – це триденний навчальний інтенсив та серія менторських сесій в форматі онлайн, яка допоможе вдосконалити навички управління підприємствами та сприятиме виходу бізнесу на новий рівень.

Навчальна програма розроблена для власників мікро-, малих та середніх підприємств, які займаються виробництвом та переробкою:

На програму можуть подаватися підприємства, які працюють в Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Харківській, Херсонській та Черкаській областях», – зазначають організатори.

У аплікантів є можливість обрати найбільш зручний час для навчання:

Учасники програми дізнаються:

Випускники програми, які пройдуть відбір, матимуть змогу взяти участь в менторських сесіях та отримають групові й індивідуальні консультації від менторів проєкту.

Більше інформації за посиланням.

Щоб долучатися до «Практичних інтенсивів Grow up: Agro» необхідно заповнити анкету, вказавши бажаний час навчання.