друкувати


Для Укрзалізниці основною проблемою є відсутність чіткого розуміння цілей зі сторони власника компанії

6 січня 2021, 13:09

Для залізниці основною проблемою 2020 залишилась відсутність чіткого розуміння зі сторони власника цілей компанії. Так прокоментував для AgroPolit.com проблеми УЗ директор з розвитку бізнесу Укрзалізниці (2019-2020 рр.) Андрій Рязанцев.

За його словами, відсутність чіткої стратегії розвитку тягне за собою інші проблеми.

Яку залізницю будувати? Орієнтовану на соціальні потреби держави чи на отримання прибутку та зростання ринкової вартості? Від цього ідуть похідні – неможливість встановлення показників ефективності для менеджменту, відповідно підбір менеджерів до Наглядової ради таких, яким все рівно куди плисти, і т.д. Вирішити проблему просто: потрібно виконувати стратегію розвитку компанії, оцифровану у натуральні та грошові показники. У чітко визначені строки. Оцінювати саме за цими критеріями менеджмент. Показники мають екстраполюватися на нижчі щаблі і бути предметом єдиним критерієм оцінювання при визначенні відповідності займаній посаді та преміювання», — заявив Рязанцев.  

Детальніше про це читайте у матеріалі: Головні виклики АПК у 2021 році: ринок землі, посуха, зрошення, експорт, фермерство, елеватори, зовнішні ринки, додана вартість, форварди, залізниця, кредитування