друкувати


Кутовий влаштує "чистку" у Мінагрополітики

3 серпня 2016, 11:39

Міністр аграрної політики та продовольства України подякував СБУ за затримання директора свого департаменту за хабарництво. Про це він повідомив на своїй сторінці у FaceBook.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що співробітники СБУ спільно з НАБУ і Спеціалізованої антикорупційної прокуратурою зловили начальницю одного з відділів Міністерства аграрної політики на отриманні хабара в сумі $150 тис. (понад 3,5 млн грн) за сприяння в перемозі в тендері. Чиновницю взяли в Києві "на гарячому", коли вона на службовій стоянці міністерства отримала всю суму хабара. 

"Вчора ще раз переконався, що оновлення команди неминуче! Я вже неодноразово казав: всі порушники матимуть справу з правоохоронцями – це моя принципова позиція. Дякую НАБУ та СБУ за те, що дають людям з попередньої команди зрозуміти: я підтримую нульову толерантність до корупції. І буду всіляко сприяти, в тому числі і спільному, проведенню очищення в Міністерстві", – повідомив міністр. 

У коментарі AgroPolit.com прес-служба міністерства повідомила, що ім'я затриманої директора департаменту та фігуруюче підприємство не розголошується через таємницю слідства: "Через таємницю слідства не можемо надати повну відповідь. Але офіційний коментар буде на офіційному сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України", – говориться у відповіді Мінагрополітики на запит AgroPolit.com.