друкувати


Озвучено ТОП-3 задачі 2021 року для парламенту, КМУ та президента

30 грудня 2020, 13:00

У наступному році влада має забезпечити успішну децентралізацію, земельну, податкову реформу, а також лад з правоохоронними органами. Про це у інтерв'ю AgroPolit.com повідомив експерт з політики та місцевого розвитку Олександр Солонтай.

«Кабінет Міністрів України може системно реалізовувати програму перетворення українців з бідного заробітчанського народу на підприємницьку націю. Саме для цього потрібна децентралізація, земельна, податкова реформа, а також лад з правоохоронними органами. Забезпечити правовий порядок та подолати постійний грабунок України представниками різних органів влади – це вже ширше завдання, ніж просто Кабінет Міністрів. Це питання до Президента, саме тому в нього є додаткові повноваження, і саме тому виборці голосували за «Слугу народу», щоб Зеленський мав в руках все, що потрібно, щоб почати рухатися в бік правової держави. Щодо Верховної Ради, то які реформи може забезпечити парламент, який не здатний реформувати самого себе?», — повідомив експерт.

Він додав, що Верховна Рада має працювати завжди, постійно та системно, а не жити від сесії до сесії, для цього має почати з себе. 

Детальніше читайте за посиланням. 

Нагадаємо, експерт розповів про вплив олігархів на політику Зеленського.