друкувати


В 2021 році АТ «Аграрний фонд» планує вивести борошно на високий рівень впізнаваності серед споживачів

22 грудня 2020, 07:00

Для АТ «Аграрний фонд» важливо бути не просто трейдером – купувати і продавати сільськогосподарську продукцію, а  виробляти якісний продукт з доданою вартістю і наповнювати ним ринок. Про це в інтерв’ю AgroPolit.com розповів в. о. голови правління АТ «Аграрний фонд» Богдан Банчук.

Як наголосив Банчук, на початку 2020 року робота з роздрібної реалізації борошна з незрозумілих причин була повністю припинена.

«Договори з основними торговельними мережами були розірвані, і нам дуже шкода, що на старті пандемії Covid-19, коли був шалений попит населення на борошно, АТ «Аграрний фонд» не був представлений в рітейлі. Нині ми повністю відновили співпрацю з провідними торговельними мережами, а на початку наступного року плануємо зайти туди, де раніше не були представлені. Ми повністю змінили упаковку. Змінили підхід до виробництва і обсяги реалізації, щоб відповідати запитам на ринку. А нова упаковка – це історія не лише про зовнішній вигляд, а й про нову якість борошна», – відзначив в. о. голови правління АТ «Аграрний фонд».

Нагадаємо, нещодавно АТ «Аграрний фонд» оновив упаковку і заявив про відновлення реалізації борошна в національних торговельних мережах. Для підвищення ефективності Аграрного фонду потрібно 4-5 КХП у різних регіонах України