друкувати


Голова земельного підкомітету парламенту Артем Нагаєвський не голосував за свій же варіант завершення земельної реформи

13 грудня 2020, 08:00

Законопроект 2194 про завершення земельної децентралізації в Україні не підтримав голова підкомітету з питань земельних відносин Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Артем Нагаєвський. Про це пише AgroPolit.com, аналізуючи причини провалу голосування за законопроект 2194 у другому читанні, який після цього відпрввили на доопрацювання у аграрний комітет.

Видання нагадало, що із 19-ти депутатів-слуг у аграрному комітеті «за» 2194 не підтримали 12 осіб.

При цьому у п’яти авторів цього самого законопроекту про земельну децентралізацію 2194 від «Слуги народу», вочевидь, сталася політична амнезія і вони не підтримали документ у другому читанні.

Серед цих 5-ти виокремлюються фігура саме голови підкомітету, який би мав відстоювати прийняття документу, але цього не сталося.

Аграрна рада: законодавство, бізнес, аграрне лобі

Цікавим у цій конфігурації є позиція Артема Нагаєвського – голови підкомітету з питань земельних відносин Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, який був присутній у Верховній раді, але не приділив уваги голосуванню. От просто цікаво – чим займався цей пан у той момент, коли парламент голосував прямо дотичний до нього закон? Які такі були у нього як у голови земельного підкомітету нагальніші справи? Залюбки послухаємо його коментар, якщо він на нього дозріє», — пише видання.

Нагадаємо, що з результатами активності депутатів аграрного комітету можна ознайомитися у матеріалі: Аграрний комітет – скільки законопроектів встигли зареєструвати депутати у новому році 2020