друкувати


Дружина аграрного депутата Сергія Лабазюка офіційно стала головою Хмельницької обласної ради

11 грудня 2020, 15:00

7 грудня 2020 року дружина нардепа Сергія Лабазюка Віолетта Лабазюк офіційно стала головою Хмельницької обласної ради восьмого скликання. Про це пише «Суспільне», яке проаналізувало інформацію, яку про себе поширювала Віолетта Лабазюк на своїй особистій сторінці у facebook та декларацію її чоловіка. 

Віолетта Лабазюк народилася у Волочиську 17 липня 1986 року. Закінчила Волочиську ЗОШ №1. Вищу освіту здобула у Хмельницькому Національному університеті. Також, як зазначено в інформації на особистій сторінці у Фейсбук, Віолетта Лабазюк навчалася у бізнес-школі МІМ, що знаходиться у Києві. Також Віолетта Лабазюк на своїй сторінці зазначає, що працює в благодійному фонді Сергія Лабазюка «Ми поруч» та з листопада 2020 року – у жіночому рухові «За Майбутнє».

Згідно декларації народного депутата Сергія Лабазюка за 2019 рік, разом із дружиною Віолеттою Лабазюк вони виховують двох доньок – Євангеліну та Єлизавету.

Згідно декларації Сергія Лабазюка, у Віолетти Лабазюк у власності з листопада 2015 року знаходиться будинок у селі Розсоша Хмельницького району площею 665,6 кв.м. Вартість будинку на момент набуття його у власність – 1 064 926 гривень. Мають право проживання у цьому будинку Сергій Лабазюк та дві доньки подружжя.

У грудні 2019 року Віолетта Лабазюк стала власницею ще одного житлового будинку у селі Розсоша Хмельницького району – площею 220,5 кв.м. На момент набуття будинку у власність, його вартість, згідно декларації, склала 700 тисяч гривень.

У власності Віолетти Лабазюк також є чотири земельні ділянки, які знаходяться у тому ж таки селі Розсоша Хмельницького району. Три з них, загальною площею понад 43 сотки, були отримані нею у власність в 2015 році. Їхня вартість, на момент набуття у власність, сягала понад 100 тисяч гривень. Ще одна земельна ділянка площею 11 соток у селі Розсоша стала власністю Віолетти Лабазюк у липні 2018 року. Згідно декларації, її вартість складала майже 20 тисяч гривень.

З травня 2016 року Віолетта Лабазюк є власницею легкової автівки Porsche Cayenne, 2016 року випуску. Його вартість на момент набуття у власність сягала понад 2,3 мільйони гривень.

Декларує Віолетта Лабазюк і цінне майно – жіночий годинник Chopard, але у декларації Сергія Лабазюка не вказано, ані вартість цінного майна, ані коли дружина стала його власницею.

Також у власності Віолетти Лабазюк з березня 2011 року перебуває знак для товарів і послуг за №152921 (торгова марка чи комерційне найменування), вартість якого оцінюють у 500 гривень.

Доходи Віолетти Лабазюк за 2019 рік складалися із:

Таким чином, усього Віолетта Лабазюк у 2019 році отримала понад 5,3 млн грн доходів.

Є у декларації Сергія Лабаз юка і сума заощаджень, якими володіє його дружина Віолетта Лабазюк. Так, згідно декларації, у Віолетти Лабазюк на трьох банківських рахунках у банку ПАТ «Комерційний банк «Акорд» знаходиться майже 240 тисяч гривень та 40 тисяч доларів США. Готівкою Віолетта лабазюк тримає 800 тисяч гривень.