друкувати


Prozorro залишається в Мінекономіки — Стародубцев

5 лютого 2016, 14:08

Команда реформи публічних закупівель в Україні (Департамент МЕРТ, ДП "Зовнішторгвидав" і офіси Prozorro) продовжать працювати на своїх місцях. Про це повідомив керівник департаменту держзакупівель у Мінекономіки Олександр Стародубцев.

"Команда реформи публічних закупівель в Україні абсолютно підтримує, хворіє і переживає за міністра економіки України Айварас Абромавичус, його заступників і в першу чергу — нашого керівника Максима Нефьодова", — написав він.

Стародубцев зазначив, що його команда також дуже сильно засмучена процесами які відбуваються в країні, пов'язаними з саботажем багатьох реформ і корупцією.

"Але ми продовжуємо працювати на своїх місцях і штовхати одну з небагатьох реформ в Україні, яка успішно розвивається. Ми щиро вважаємо, що без команди міністра і Макса хід нашої реформи може серйозно загальмувати. Це не викликає у нас радості, але ми готові йти до кінця ", — написав він.

Як відомо, 3 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі Абромавічюс заявив про свій відхід з поста міністраекономіческого розвитку і торгівлі.

Заступник міністра економічного розвитку Юлія Клименко повідомила, що збирається йти у відставку разом з Абромавічус. Трохи пізніше, про свій намір піти у відставку написав і інший заступник міністра Максим Нефедов.
Нагадаємо, 3 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі Абромавічюс заявив про свій відхід з поста міністраекономіческого розвитку і торгівлі.

Ураїнська правда