друкувати


У Мінекономіки затвердили розподіл держпідтримки розвитку тваринництва

5 грудня 2020, 11:00

Відбулось засідання комісії Мінекономіки щодо надання державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції за напрямом часткове відшкодування сільськогосподарським товаровиробникам вартості будівництва та/або реконструкції підприємств із зберігання та переробки зерна. Про це на сторінці у Facebook повідомив заступник міністра розвитку економіки Тарас Висоцький.

Він зазначив, що були подані заявки по збудованих об’єктам загальною вартістю 865 877, 41 тис. грн. Орієнтована сума відшкодування 259 763, 224 тис. грн.

«У зв’язку з тим, що на програму був виділений обмежений ресурс — 69 466, 37 тис. грн, кошти були пропорційно розподілені між заявниками. Орієнтовний відсоток відшкодування становить 8% від вартості об’єкту», — написав Тарас Висоцький.

Найближчим часом на офіційному сайті Мінекономіки буде опублікований наказ про розподіл коштів в рамках розглягутих і затверджених заявок.

Нагадаємо, названо основні зміни правил отримання держпідтримки для аграріїв. Детальніше читайте у матеріалі - Закон про держпідтримку та аграрний реєстр: які зміни запровадив парламент.