друкувати


«Нагодуємо весь світ» може стати національною ідеєю для України, — Олег Бахматюк

20 листопада 2020, 11:00

Національною ідеєю України може стати слоган «Нагодуємо весь світ». Таку думку висловив засновник агрохолдингу Ukrlandfarming Олег Бахматюк у інтерв’ю Дмитру Гордону, пише gordonua.com.

«Як національна ідея. Ідея «Нагодуємо весь світ». І побудуємо успішну країну. Чи буде вона втілена? Надіюся, що буде», – сказав бізнесмен.

За його словами, Україні для цього «Бог дав можливості».

«Є прибита формула «Ми нагодуємо весь світ». Це приблизний шлях, який зробили Бразилія та Аргентина. За останні 20 років вони стали учасниками геополітики завдяки тому, що поставляють свої товари на територію ЄС, Близького Сходу, Китаю. Тобто вони стали геополітичними гравцями, які привабили величезні інвестиції на свою територію. І це в якійсь мірі об'єднало націю. Ви знаєте, що в бразильському парламенті аграрна фракція – це 70%? А що це означає? Виборці проголосували за людей, які представляють аграрний сектор. Чому? Тому що вони привели гроші, побудували дороги, мости», – пояснив Бахматюк.

Нагадаємо, що Олег Бахматюк розповів про заочний арешт: Артем Ситник особисто їздив до ВАКС і, де-факто, втручався в процес.