друкувати


Агро-Продовольча Рада запускає проект на підтримку вітчизняного виробника

19 листопада 2020, 11:00

Агро-Продовольча Рада запускає проект своїх гостин «Смакуй українське!». Про це повідомляє прес-служба організації.

Мета – підтримка українського малого і середнього виробника та популяризація українських брендів серед широкого загалу. А також місце для неформального спілкування підприємців з представниками влади, медіа та різних громадських організацій.

Як зауважив голова Агро-Продовольчої Ради Іван Слободяник:

«Це майже домашні посиденьки з великою метою – познайомити споживача з якісними і вишуканими українськими продуктами. І підтримати вітчизняного виробника, надавши йому унікальний майданчик для презентації свого продукту і можливості обговорити свої проблеми та пропозиції з тими, хто приймає в цій країні рішення».

Під час перших гостин свою продукцію представили:

Формат заходів – неформальний майданчик для спілкування агроасоціацій, виробників, журналістів та представників різних гілок влади. На кожній зустрічі АПР презентує по одному виробнику винної продукції, міцних напоїв та кілька виробників крафтових продуктів харчування.

Це поєднання приємного з корисним. Тому ми запрошуємо виробників, які хочуть презентувати свій продукт, долучатись до гостин Агро-Продовольчої Ради. Можна запускати флешмоби у соцмережах на підтримку українського підприємця, а можна діяти. АПР обрала другий варіант», – підсумував Іван Слободяник.

Нагадаємо, Всеукраїнський Конгрес Фермерів передав 125 т зерна аграріям Одещини.