друкувати


Байден розповів, як розвиватиме сільське господарство

12 листопада 2020, 10:13

У своїй передвиборчів програмі переможець президентських виборів у США Джо Байден заявив, що розширить програму мікрокредитів для нових і фермерів і фермерів-початківців, подвоївши максимальну суму кредиту до $100 тис. Про це ідеться у матеріалі на  АgroРolit.com.

«Ми розширимо програму мікрокредитів для нових і фермерів і фермерів-початківців, подвоївши максимальну суму кредиту до $100 тис. Ми подбаємо про те, щоб Міністерство сільського господарства США поклало край історичній дискримінації чорношкірих фермерів у федеральних фермерських програмах і щоб всі соціально незахищені фермери і власники ранчо мали доступ до програм, що підтримують їхні сімейні ферми», – заявив він .

Байден додав, що буде реінвестувати в сільськогосподарські дослідження університетів, щоб державні, а не приватні компанії володіли патентами на досягнення в галузі сільського господарства.

Ми зробимо це за рахунок збільшення фінансування програми досліджень і освіти в галузі сталого сільського господарства та Національного інституту продовольства і сільського господарства. Нашим фермерам потрібні нові технології, щоб конкурувати на світових ринках. Тому ми допоможемо фермерам використовувати нові технології, методи та обладнання для підвищення продуктивності і прибутку, в тому числі шляхом надання недорогих фінансових коштів», – наголосив він.

Нагадажмо, якими будуть наслідки для України та агросектору вибори президента у США.