друкувати


В «Батьківщині» прокоментували звинувачення у торгах за керівну посаду в ДПЗКУ

11 листопада 2020, 12:57

Народний депутат України від ВО «Батьківщина», член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Вадим Івченко прокоментував для AgroPolit.com ситуацію з призначенням в.о. заступника керівника ДПЗКУ Андрія Власенка.

Нагадаємо, з власних джерел в уряді редакцію AgroPolit.com повідомили, що ДПЗКУ може стати розмінною монетою через голосування за бюджет 2021 року. За словами нашого джерела, пошук голосів для голосування за Бюджет-2021 змусив представників «Слуг народу» шукати підтримки в лавах «Батьківщини» (зокрема, Вадима Івченка). В обмін на голоси за проект, на посаду в.о. заступника ДПЗКУ призначають екс-депутат облради цієї політсили Андрія Власенка.

Вадим Івченко категорично заперечив будь-які домовленості і заявив, що ця заява не відповідає дійсності.

Я б не хотів коментувати нісенітниці з приводу кадрової політики Міністерства економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства. Є чинний міністр, який відповідає і за кадрову політику, і за політику міністерства в цілому, в тому числі і за АПК та всі підприємства, які входять до структури. тому саме він вирішує. кого призначити на ту чи іншу посаду. Що стосується «моїх людей», я скажу так – я був ініціатором постанови про звільнення міністра Ігоря Петрашка з посади. У мене є інші погляди на розвиток аграрного сектору та економіки в цілому. Я їх публікував у своїх блогах. З очевидних причин я майже рік не спілкувався з міністром і заяви про мій вплив на його рішення дуже сильно перебільшені», – заявив Вадим Івченко.

Варто нагадати, що нинішній в.о. керівника ДПЗКУ Василь Коваленко розповів про власне бкачення розвитку компанії – деталі за посиланням.