друкувати


«Самопоміч» розгляне питання переходу в опозицію — Соболєв

5 лютого 2016, 11:02

Парламентська фракція «Самопоміч» може 6 лютого 2016 року розглянути перехід в опозицію у Верховній Раді України. Про це повідомив заступник голови фракції «Самопоміч» Єгор Соболєв.

«Я вважаю, що пора робити справжню європейську опозицію до цієї коаліції «клептократична Україна», яка за фактом вже утворилася. Я впевнений, що це рішення (про вихід з коаліції, - ред.) обов'язково треба прийняти», — зазначив він. 

За його словами, завтра депутати фракції зберуться, щоб обговорити свої подальші дії. 

«У нас найближчим часом збереться політрада, фракція збереться і можливо буде ще одна велика подія. Ми будемоприймати рішення, як боротися з цим злом», — додав заступник голови. 

Він зазначив, що голова Міністерства аграрної політики та продовольства України (Мінагропрод) Олексій Павленко не узгодив своє повернення в уряд з фракцією.

 ««Самопоміч», яка делегувала Павленка в уряд, відкликала його через крадіжки, які уряд не може зупинити. Він не погоджував свою заяву про повернення в уряд», — заявив Соболєв. 

В цьому уряді перемогла корупція та клептократія. Але не існує українського прокляття, не всі однакові, треба вигнати клептократів, і все буде добре, - Єгор Соболєв

Опубликовано Об'єднання "Самопоміч" 5 февраля 2016 г.

РБК