друкувати


Perutnina Ptuj, що з 2019 року входить до структури українського холдингу МХП, стала кращою у категорії великих компаній Словенії

27 жовтня 2020, 17:00

Perutnina Ptuj, що з 2019 року входить до структури українського холдингу МХП, стала найкращою у категорії великих компаній Словенії. Про це йдеться на сайті Штирійської торгової палати.

Згідно з рейтингом, Perutnina Ptuj визнана кращою компанією у категорії великих компаній Подравського регіону (Словенія) в 2019 році. Торік Perutnina Ptuj  придбав український агрохолдинг МХП.

«Це перше придбання потужностей в Європі холдингом МХП. Для нас та для України в цілому важливо розширювати свою присутність на європейських ринках. І я дуже радий, що Perutnina Ptuj продовжує демонструвати чудові результати діяльності та знаходить визнання професійної спільноти», — прокоментував Юрій Косюк, голова правління МХП.

Perutnina Ptuj — найбільша спеціалізована корпорація з переробки м'яса в Південно-Східній Європі. Це компанія з 110-річною історією та відданими прихильниками, продукцію якої щодня споживає понад 2 млн людей. До її портфелю входять торговельні марки Perutnina Ptuj, POLI, Jata, Topiko, Pullus та Agronatur.

Ми працюємо на багатьох ринках і усвідомлюємо величезну відповідальність перед нашими споживачами. Завдяки оптимізації ми зберегли ринкові частки, збільшили продажі в певних регіонах, зберегли стабільність і високу впізнаваність наших брендів на всіх ринках. Гарні результати — це відображення роботи всіх учасників процесу. Ця нагорода є визнанням усіх співробітників, керівництва компанії, а також наших споживачів», — прокоментував Енвер Шишич, генеральный директор Perutnina Ptuj.

Perutnina Ptuj працює у 22 країнах та має потужності у Хорватії, Сербії, Боснії та Герцеговині, Австрії, Македонії та Румунії.

Головний офіс розташовується у Словенії. Компанія виробляє продукцію з м’яса птиці та вирощує корми у кожній країні, де має виробництво та залучає місцеве населення до роботи чи співпраці. Perutnina Ptuj гарантує преміум-якість своєї продукції, забезпечуючи контроль на всіх етапах: від поля до виделки.

Нагадаємо, що нещодавно повідомлялось, що за даними видання WattPoultry, МХП є другим у Європі та 14-м у світі виробником м’яса курки.