друкувати


Навчання спецзагону Земельні Котики стартувало, але мобілізація триває

19 жовтня 2020, 07:30

15 жовтня стартувало навчання «спецзагону» аграріїв у рамках першого повного онлайн курсу з управління земельним банком «Земельні Котики». Для них відкритий доступ до навчальних матеріалів. Набір курсантів на курс триває. Реєстрація доступна за посиланням.

Про це повідомляє оргкомітет нової освітньої платформи «Культиварій».

Відзначається, що курс «Земельні Котики» був створений з метою посилення земельних спецназів як у фермерських господарствах, так і великих аграрних компаніях напередодні офіційного запуску ринку землі в Україні в липні 2021 р. У перший спецзагін уже вступили фермери та земельники декількох агрохолдингів.

«Наш курс створений спеціально для фермерів (досвідчених і новачків), керівників земельних відділів агрохолдингів, а також для інвесторів, які вирішили підтягнути свої знання на земельному фронті. Наші лектори, експерти-ветерани земельного ринку готові навчити курсантів бачити цінність активу в пачці договорів на столі і карті на стіні, з зав'язаними очима розкладати на складові свій і сусідський зембанк, дружити з державними реєстрами та контролюючими органами, мати не тільки «чуйку», але і заздалегідь прораховувати ризики для агробізнесу, побудувати дієву систему роботи з пайовиками і ОТГ і поділитися іншими навичками і знаннями», — розповіла про місію курсу «Земельні Котики» його керівник Олександра Камишина.

Нагадаємо, що курс включає 21 анімовану відеолекцію тривалістю 30 хвилин кожна і 19 структурованих презентацій. Курсантам слід буде розібратися в таких стратегічних темах:

Детальна інформація за тел. +380500238987, або по e-mail kultivariy@latifundistmedia.com.