друкувати


Для фермерів стартував набір на курс з управління зембанком Земельні Котики

18 жовтня 2020, 07:29

Напередодні офіційного запуску ринку землі в Україні в липні 2021 роки аграрії почали зміцнювати кордони своїх зембанків, переглядати свою земельну тактику і стратегію. Головною силою кожного аграрного підприємства в цьому процесі буде його командир і команда професіоналів в управлінні земельним банком. Для посилення знань землевпорядників та керівників кожного фермерського господарства був розроблений перший повний онлайн курс з управління земельним банком «Земельні Котики». 

Новий освітній майданчик «Культиварій» вже розпочав набір «курсантів». Старт навчань 15 жовтня.

Курс стане в пригоді:

Читати курс будуть досвідчені ветерани ринку, які пройшли безліч боїв з пай-хантерами і голими руками вміють вирішити суперечку за землю.

Курс складається із 21 анімованої відеолекції (тривалістю 30 хвилин кожна) і  19 структурованих презентацій, у яких будуть розкриті такі стратегічні теми:

Серед знань, які отримають слухачі курсу «Земельних Котиків»: здатність бачити цінність активу в пачці договорів на столі, з зав'язаними очима розкладати на складові свій і сусідський зембанки, грамотно прораховувати ризики, вести системну роботу з пайовиками і складати непробивні договори оренди, а також навички щодо аналізу та моніторингу роботи конкурентів.

Навчання спецзагону Земельні Котики стартувало, але мобілізація триває. Перший спецзагін Земельні Котики вже навчається, але «призов» подовжено.

15 жовтня стартувало навчання «спецзагону» аграріїв у рамках першого повного онлайн курсу з управління земельним банком «Земельні Котики». Для них відкритий доступ до навчальних матеріалів. Набір курсантів на курс триває. Реєстрація доступна за посиланням.