друкувати


Кандидат на посаду голови Держпродспоживслужби розповів про головні виклики, які стоять перед ДПСС

17 жовтня 2020, 06:38

Кандидат на посаду голови Держпродспоживслужби (ДПСС) Геннадій Супіханов розповів у інтерв'ю для Latifundist.com про головні виклики, які стоять перед Держпродспоживслужбою. 

Нагадаємо, Володимира Зеленського попросили звернути увагу на проблеми Держпродспоживслужби. Його просять звернути увагу не тільки на кадрові затягування у структурі ДПСС, а й на загрозу недалекоглядних законопроєктів, які реєструються у Верховній Раді представниками партії «Слуга народу».

 

Головні виклики для ДПСС лежать в площині експорту та імпорту харчових продуктів і їх внутрішнього виробництва. Експорт — це економічна і фінансова безпека країни. Імпорт і внутрішнє виробництво — це те, що споживають українці, тобто здоров'я нації і економічне благополуччя держави також.

Сьогодні все частіше доводиться чути, що почала «процвітати» контрабанда. Служба нарівні з іншими державними органами повинна боротися з цим явищем. Але для цього має існувати єдиний чітко організований, ідеально керований механізм», — заявив Геннадій Супіханов.

 

Детальніше про ситуацію з Держпродспоживслужбою та МОЗ читайте у матеріалі: Геннадій Супіханов: Кожен день зволікання з призначенням голови Держпродспоживслужби — крок до розвалу служби та чинної системи харчової безпеки