друкувати


Презентовано програму розвитку Держпродспоживслужби від кандидата на посаду голови ДПСС

16 жовтня 2020, 06:25

Кандидат на посаду голови Держпродспоживслужби (ДПСС) Геннадій Супіханов розповів у інтерв'ю для Latifundist.com про першочергові завдання, які має виконати голова ДПСС. 

Нагадаємо, Володимира Зеленського попросили звернути увагу на проблеми Держпродспоживслужби. Його просять звернути увагу не тільки на кадрові затягування у структурі ДПСС, а й на загрозу недалекоглядних законопроєктів, які реєструються у Верховній Раді представниками партії «Слуга народу».

Сьогодні слід тільки добудувати Держпродспоживслужбу в тому варіанті, як її запланували спочатку. Доцільно також розширити структуру заступників голови служби: за кожним напрямом повинен бути профільний заступник, визначити їм КPI – і вперед. Це я зробив би на посаді голови.

Керівник ДПСС має стати «своєю» людиною для всього бізнесу, який буде говорити з ним однією мовою, спрощувати умови роботи, гарантувати рівні, однакові, прозорі правила гри без преференцій для когось», — заявив Геннадій Супіханов.

Детальніше про ситуацію з Держпродспоживслужбою та МОЗ читайте у матеріалі: Геннадій Супіханов: Кожен день зволікання з призначенням голови Держпродспоживслужби — крок до розвалу служби та чинної системи харчової безпеки