друкувати


На одного з конкурсантів на голову Держпродспоживслужби чинять тиск

10 жовтня 2020, 08:00

Один із кандидатів на посаду очільника Держпродспоживслужби Геннадій Супіханов повідомив про тиск на нього. Про це він зазначив у інтерв'ю для Latifundist.com.

Він зазначив, що відновлення розмов про борги «Мурафського кар'єра» — це частина дискусії навколо непризначення голови Держпродспоживслужби. Адже справа активізувалося тоді, коли у нього з'явилася реальна можливість бути призначеним на посаду глави служби за результатами конкурсу.

«Повторюся: я був в.о. директора «Мурафського кар'єра» 3,5 роки. За цей період відновив роботу повністю «лежачого» підприємства. Після мого виходу з підприємства я дізнався зі ЗМІ (ніхто з правоохоронних органів не викликав на допит, не брав ніяких пояснень — взагалі нічого), що мені інкримінують заподіяння збитків державі в космічних розмірах. Зараз я бачу, що на окремих сайтах (їх називають «зливні бачки») періодично з'являється неправдива інформація, яка дискредитує мене. Інакше як продуктом хворої я це назвати не можу. Або ж це спланована акція з дискредитації мене як одного з претендентів на посаду голови Держпродспоживслужби», — зазначив Геннадій Супіханов.

Увесь текст інтерв'ю читайте за посиланням.

Нагадаємо, що МЕРТ і досі не оголосило результати кадрового конкурсу на голову Держпродспоживслужби, оголошеного півроку тому. До фінішу дійшли чотири кандидати: Ігор КузінСергій Глущенко, Геннадій ГадзовськийГеннадій Супіханов.

Про завдання для нового очільника Держпродспоживслужби читайте у матеріалі за посиланням.

Читайте також: Держпродспоживслужба: рік без керівника та на порозі реорганізації.