друкувати


В Україні з'явиться унікальний спецзагін «Земельні Котики»

8 жовтня 2020, 18:00

Напередодні офіційного запуску ринку землі в Україні в липні 2021 року аграрії почали зміцнювати кордони своїх зембанків, переглядати свою земельну тактику і стратегію. Головною силою кожного аграрного підприємства в цьому процесі буде його командир і команда професіоналів в управлінні земельним банком.

Тому для посилення аграрних спецназів кожної агрокомпанії був розроблений перший повний онлайн-курс з управління земельним банком «Земельні Котики». Новий освітній майданчик «Культиварій» оголошує про набір «курсантів» вже з 7 жовтня 2020 року. Курс стартує 15 жовтня.

Кому стане у нагоді?

Як це працює?

Читати курс будуть досвідчені ветерани ринку, які пройшли безліч боїв із пай-хантерами і голими руками вміють вирішити земельний спір:

Курс з 21 анімаційними відеолекціями по 30 хвилин кожна і 19 структурованими презентаціями розкриє такі стратегічні теми:

Секретною зброєю курсу є сповідь справжнього рейдера.

Яким буде результат?

Бачити цінність активу в пачці договорів на столі, з зав'язаними очима розкладати на складові свій і сусідський зембанк, грамотно прораховувати ризики, вести системну роботу з пайовиками і складати непробивні договору оренди — це тільки частина масиву знань, які належить отримати на курсі «Земельні Котики» .

Вступайте до славних лав «Земельних Котиків»! Подробиці за посиланням.