друкувати


 В Україні запустили Feodal Monitor Bot для захисту зембанку від рейдерів

30 вересня 2020, 13:00

У Feodal.online розробили і запустили чат-бот у Telegram — Feodal Monitor Bot. Він дозволяє оперативно моніторити власний зембанк або землі конкурентів, проводити профілактику рейдерських захоплень та перевіряти контрагентів. Про функціонал і переваги Kurkul.com розповів засновник сервісу Андрій Дем'янович.

«Feodal Monitor Bot — це зручний сервіс із моніторингу земельного банку по коду ЄДРПОУ або ІПН будь-якого контрагента в Україні на основі даних державного реєстру речових прав на нерухоме майно», — розповів він.

Окремо Андрій Дем’янович зазначив, що користування сервісом було зроблено максимально простим і зручним.

Користувач заходить у бот і створює групу моніторингу, ввівши код ЄДРПОУ або ІПН. Далі дає групі назву й обирає періодичність сповіщення та період моніторингу», — пояснив засновник сервісу.

Результатом моніторингу є регулярні сповіщення в Telegram із загальною площею земельного банку, кількістю договорів оренди і порівняння із минулим моніторингом. Сповіщення надсилаються користувачу на вибір: кожного дня, раз на тиждень, раз на місяць.

Таким чином можна дізнатись, скільки площ додалося чи віднялось, як змінився зембанк», — додав експерт.

Далі бот надсилає 3 посилання:

За словами засновника сервісу, цей чат-бот буде корисний аграріям в таких кейсах, як контроль свого земельного банку в плані збільшення, розширення чи можливих відтоків і змін в реальному часі. Також він допомагає не допустити рейдерське захоплення. Наступний кейс — це війна з конкурентами. Завдяки боту ви знатимете, які землі уже зареєстровані, а які ще не перебувають в оренді.

Також чат-бот може бути корисний для компаній, які  закуповують зернові, оскільки їм важливо знати походження врожаю. Менеджер на місці може перевірити компанію на наявність земельного банку за допомогою одноразового запиту, щоб зрозуміти, чи можна планувати купівлю сільськогосподарських культур у цього контрагента», — підсумував Андрій Дем'янович. 

Вартість моніторингу залежить від періоду.

Нагадаємо, що засновник Feodal.online назвав 2 способи уберегтися від рейдерської атаки.