друкувати


Заява Олексія Павленка про відкликання заяви про відставку з КМУ – офіційно

4 лютого 2016, 21:52

Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко прокоментував відкликання своєї заяви про звільнення з посади. Про це він написав на своїй сторінці у ФБ.

«Я розумію повну відповідальність за долю країни в дуже непрості та історичні часи. Я хочу публічно відкликати свою заяву про відставку при виконанні наступних принципів. Перше. Я проти деструктивного політичного тиску на процес здійснення реформ, як з боку партій, фракцій та окремих депутатів. Друге. Я буду наполягати на завершенні усіх розпочатих процесів у сфері дерегуляції, реформи харчової безпеки, земельної реформи, прозорої аграрної приватизації, оновлення кадрового потенціалу та відповідно подальшої боротьби як з російською економічною агресією, що ми зараз маємо з вами, з ембарго, так і продовження нашої успішної євроінтеграції в наш спільний європейський ринок. Вагомі результати вже є. Їх оцінив як бізнес, так і українське суспільство. Я хочу, щоб мої діти жили в цій країні, яка називається Україна.

Ми єдина команда і сповідуємо спільні цінності. І від нашої єдності залежить успіх реформ. Якщо ці принципи не виконуватимуться, ми не працюватимемо», - написав він. 

Заява на позачерговому засіданні Уряду в четвер, 4 лютого:Я розумію повну відповідальність за долю країни в дуже непрос...

Опубликовано Олексій Павленко 4 февраля 2016 г.
agropolit.com