друкувати


Саакашвілі зриває приватизацію Одеського припортового заводу ― політолог

18 липня 2016, 08:32

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі своїми гучними заявами фактично зірвав приватизацію Одеського припортового заводу. Про це повідомляє політолог Андрій Миселюк.

"Післязавтра закінчується термін подачі заявок на приватизацію ОПЗ. З огляду на це, влаштованих в Одесі антикорупційний карнавал Саакашвілі-Углаву більше схожий на банальний зрив приватизації цього підприємства", ― вважає він.

Після цього серйозні інвестори не захочуть вкладати гроші в такий високо-проблемний актив, як ОПЗ, переконаний політолог.

"Зате спонсори одеського губернатора напевно задоволені: завдання щодо скасування приватизації ОПЗ виконана блискуче", ― сказав Миселюк.

За його словами, Саакашвілі вміло використовував фінальний акорд закінчення політичного сезону 2016/2017, щоб знову підірвати інформаційний простір гучними звинуваченнями. За традицією на адресу екс-прем'єра Яценюка і його соратника Авакова. І знову не підживившись свої звинувачення доказами", ― підкреслив він.

 

"Правдолюб Саакашвілі і антикорупційне завзяття його співвітчизника Гізо Углаву з НАБУ можна було б тільки вітати. Якби багатомісячні гучні звинувачення грузинського правдоборця, нарешті, були підтверджені і доведені", ― додав політолог.