друкувати


«Аграрний фонд» оголошує відбір компаній-перевізників для співпраці в 2020-2021 МР

19 серпня 2020, 15:30

АТ «Аграрний фонд» розпочинає відбір компаній, що спеціалізуються на перевезенні зернових, бобових, олійних та інших сільськогосподарських культур, продуктів їхньої переробки, а також мінеральних добрив залізничним та автомобільним транспортом. Про це повідомляє сайт фонду.  

Охочих співпрацювати у сфері надання транспортно-експедиторських послуг просять ознайомитись з переліком вимог та критеріїв АТ «Аграрний фонд» та взяти участь у відборі.

Для участі у відборі учаснику необхідно написати листа у якому він підтверджує готовність підписати примірний договір з АТ «Аграрний фонд» про надання транспортно-експедиторських послуг в редакції Товариства, а також підтверджує готовність виконувати перевезення за тарифами, що не перевищують граничні тарифи затверджені АТ «Аграрний фонд».

З компаніями, що відповідають висунутим критеріям та вимогам, будуть укладені примірні договори про надання транспортно-експедиторських послуг на поточний маркетинговий рік.

Документи на участь у відборі приймають із 18 серпня по 2 вересня 2020 року.

З усіх питань просимо звертатися за телефоном (044) 277-27-18.

Адреса для письмових звернень:

03151, м. Київ, вул. Очаківська/пров. Очаківський, буд. 5/6

Адреса для електронних звернень:

transport@agrofond.gov.ua

Нагадаємо, що у 2020 році на склади Аграрного фонду за форвардною програмою сільгоспвиробники  поставили 30 тис. т зерна, законтрактовано – 95 тис. т.