друкувати


Експерт розповів, як відбувався конкурс на посаду керівника «Укрзалізниці»

19 серпня 2020, 07:31

Конкурс на посаду голови правління «Укрзалізниці» пройшов прозоро й об'єктивно. Про це в коментарі УНН розповів член наглядової ради УЗ Олег Журавльов.

«Я проведеним конкурсом задоволений. Він був проведений відповідно до нашого внутрішнього положення про конкурсний відбір. Я задоволений роботою нашого HR-консультанта. Ми працювали з шорт-листом, який зробила міжнародна компанія Boyden», – розповів він.

Журавльов спростував інформацію, поширювану в ЗМІ, про нібито тиск на членів наглядової ради УЗ.

На мене особисто ніхто не тиснув», – наголосив він.

Член наглядової ради УЗ додав, що переможець конкурсу був визначений майже 100% кількістю голосів.

У цієї людини найбільш відповідні дані по роботі та досвіду. Також у нього найбільш відповідний критеріям конкурсу досвід лідерства в компаніях і розуміння ситуації, яка є в компанії, і як її треба долати, і які завдання й виклики перед ним, як перед керівником, постають. Кожна людина оцінювалася за великою кількістю критеріїв, перемогла та, чию кандидатуру ми подали», – розповів Журавльов, не уточнивши прізвища переможця, але пообіцявши, що воно стане відоме в найближчі пару днів.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що 12 серпня 2020 року наглядова рада «Укрзалізниці» проголосувала за призначення Володимира Жмака головою правління УЗ.