друкувати


Український завод Egritech отримав золоту медаль за напівпричепи-зерновози

17 серпня 2020, 12:00

Український завод Egritech на виставці «АГРО-2020» в Києві отримав золоту медаль у номінації «За інновації при виробництві самосвальних напівпричепів-зерновозів». Про це прес-служба Egritech на сторінці компанії в Facebook.

«Сьогодні наші нові конструкторські рішення і підходи до технічного вдосконалення продукції отримали гідне визнання! Ми нагороджені золотою медаллю в номінації «За інновації при виробництві самосвальних напівпричепів-зерновозів»! Наш напівпричіп-самоскид НПС 2650 став відкриттям року», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Latifundist.com, на виставці «АГРО-2020» завод Egritech продемонстрував напівпричіп-зерновоз НПС 2650, причіп-самоскид ПС 1424, автопоїзд-зерновоз «Преміум» АС-1422 і перевантажувальний бункер-накопичувач БНП-30.

Нагадаємо, що у межах реалізації бюджетної програми «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» Мінекономіки розширило перелік української сільгосптехніки, вартість якої компенсується.