друкувати


Конкурс з приватизації ОПЗ може не відбутися ― Білоус

13 липня 2016, 12:07

Конкурс з приватизації Одеського припортового заводу (ОПЗ) може не відбутися. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Фонду держмайна Ігор Білоус.

У разі неможливості проведення конкурсу в заявлені терміни, другий конкурс може бути проведений восени

За його словами,  для проведення конкурсу однією з умов є наявність мінімум двох претендентів, один з яких обов'язково повинен бути нерезидентом України. Також, глава фонду зазначив, що в разі провалу першого конкурсу, другий можна буде провести восени.

"Щоб конкурс відбувся, претендентів має бути мінімум двоє, причому один ― обов'язково нерезидент ... якщо раптом заявок буде трохи або робоча група після вивчення пакета документів не дасть інтересантом дозволу на участь, другий конкурс можна буде провести восени ― вже з урахуванням наявного на сьогодні досвіду. Звичайно, цього не хотілося б", - підкреслив Білоус.

Він сказав, що Фондом держмайна розроблений новий проект закону "Про приватизацію", в якому враховані всі недоліки, які допускалися при попередніх спробах приватизації ОПЗ. За словами голови ФДМУ, цей законопроект протягом найближчих двох тижнів буде переданий на узгодження в профільні міністерства.