друкувати


Вісім найбільших аграріїв України увійшли в одну партію

18 липня 2020, 10:07

У складі партії «За майбутнє» нарахували вісім потужних аграрівї, які виступають за економічний протекціонізм в економіці України. Про це у своєму блогові «Яке аграрне майбутнє може бути з партією «За майбутнє»?» пише головний редактор AgroPolit.com Наталія Білоусова.

«Напередодні місцевих виборів на політичній ниві виростають нові політичні проєкти. Один із амбітних і претензійних, судячи з темпів, – партія «За майбутнє». Вона відносно молода – її утворили в кінці травня, але депутатська група «За майбутнє» вже давно є у парламенті. AgroPolit.com нарахував вісім потужних аграріїв, які увійшли до складу цієї групи. Тож розберемо політику партії», — пише Наталія Білоусова у своєму блогові. 

За її словами, до складу цієї групи наразі входить 8 потужних аграріїв з усієї України:

  1. Олександр Герега
  2. Антон Кіссе
  3. Ігор Колихаєв
  4. Сергій Мінько
  5.  Іван Чайківський
  6. Сергій Лабазюк
  7. Петро Юрчишин
  8. Ігор Молоток

 «Великі господарники – це взагалі лейтмотив цієї партії. Практично кожен із діючих депутатів, який увійшов у групу цієї політсили в парламенті – яскраве тому підтвердження. Цю ідеологію збираються масштабувати по всій країні», — пише видання.

Ми сповідуємо економічний патріотизм, який впроваджуємо на своїй землі, на власних господарствах, взявши гривню в українських банках, розбудовуємо країну. У нас свій власний приклад успішних бізнес-історій та колосальний досвід. Ми хочемо захистити людей і себе. Нам набридло те, що відбувається. Якщо себе не захистимо, то завтра прийдуть з ЄС чи США і скуплять за копійки і це нічого тоді не вартуватиме», – розповідає про ключову відмінність партії від інших політичних проектів народний депутат, секретар аграрного комітету  Іван Чайківський.

 

В чому логіка економічного патріотизму і які конкретні кроки пропонують учасники партії «За майбутнє» для підтримки АПК читайте за посиланням.